A jak na to...
2 stroužky česneku
hrst kaparů
hrst černých oliv (když seženete s peckou, bude nadšeni ještě více!)
6 filátek ančoviček
rajčata nebo rajčatová passata
hrst parmazánu
1 chilli paprička
petržel na posypání (dle chuti)
olivový olej
Na oleji orestuji oloupané a nasekané stroužky česneku, přidám ančovičky, nechám rozvařit na pastu (filety se úplně rozpustí) a přidám chilli (já to ještě vylepšila zbytkem jalapenos, aby to mělo opravdu říz), hrst kaparů, oliv a poté zaliji rajčaty (buď cherry nebo konzervované nebo rajčatová passata) a nechám provařit. Promíchám s těstovinami uvařenými hodně na zkus, přidám polovinu hrsti parmazánu, případně nasekanou petrželku a promíchám. Zasypu zbytkem parmazánu.
Žádné komentáře:
Okomentovat